slmdnr bebegimi kucagima almisim evin icinde susmasi icin dolastiriyorum bir yandan da iyi ki dogurmusum seni diye seviyorum basini omzuma koyuyor gercek gibiydi cok guzeldi ruyada bile bu kadar guzelse gercegini dusunemiyorum. ben surekli hamilelikten sikayet eden bir insandim sanirim bi mesaj bu :) Ve herseye degermis simdi daha da sabirsizlaniyorum dogurmak icin :)))
Asrinbaby slmdnr kesinlikle katılıyorum doğum korkusu beni mahvetmisti ruyamda oğlumu gördüm ve dedim insan canını verirken evladı için bi doğum beni uzemez 🤣
Nslyhn slmdnr ben de arada emzirdiğimi ya da altını değiştirdiğimi görüyorum. İnsan daha çok sabırsızlanıyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏
Eceminannesi slmdnr bende kızımı gördüm rüyamda kucağıma alıp seviyordum bu benim mi yani şimdi diyordum nasıl güzelsin sen diyorum 😍🤗
slmdnr Asrinbaby gercekten degermis ilk bebegim insalllah hayirli bi sekilde kucagimiza almayi nasip eder Rabb'im ♡
ArzuBaysal Bende görüyorum ama rüyamda bile hep bi şikayet halindeydim 😞 Doğum korkusu hayli fazla bilinç altıyla alakalıdır umarım 😞
slmdnr ArzuBaysal hersey kafada bitiyor sanirim guzel dusunelim guzel olsun endise endiseyi doguruyor gercekten 🤗