18_kuzey Selam kızlar göbeğimden dışarı çıkacak gibi bazen okadar çok hareket ediyor ki🙈😁sizin de böyle mi
Butterflyy1 18_kuzey 30 haftalık hamileyim benimkide masallah yerinde durmuyor karnımın icinden cikcak sanki 😂
Elif1608 18_kuzey 35+5 haftalığım. Hafta ilerledikçe bebeğin hareketleri azalır derler güya ama bizimki tam tersi🥲 büyüdükçe dahada çok hareket ediyo😂 4 bi yandan vuruyo artık canım yanıyo ama umrunda olmuyo bizimkinin 😍😂😂
Betulelisamina Evet canım ben de 33.haftamdayım ve bebeğim çok hareketli özellikle akşam saatleri ve gece uyku zamanı 😌 fakat tek sorun video çekmek istediğimde asla hareket etmiyor 😅
Elif1608 Betulelisamina ay gerçekten öyle sessiz sakin teli elime alıyorum hiç hareket etmemeye çalışıyorum tam video çekecekken duruyo ve asla hareket etmiyo 😬😂😂
alyaninannesi2 33teyim her gün halay çekiyor içerde sağolsun. 😂 bazen kızıyorum ama asla takmıyor 😂😂 canım acıyor valla bide öğrenmiş ayağını karnımın yukarısına basıp genleşiyor tamam diyorum şimdi aşağıdan kafası çıkacak öyle bir acı 😬