Acemi_anne61 Canselyaren hafta 4e bölerek hesaplanmıyor ki şuan 22+0 ise 5 ay 4 gün oluyor. 25+5 te 6 ay bitmiş oluyor
evlatkokusu0806 Canselyaren Acemi_anne61 Sude-96 FusunF Ay kızlar ay hesabı yapmayın ya 🤣🤣 çok karışık kimse doğruyu anlamıyor doktorlardan başka ben 5 aylık sanıyom mesela 4 bucuk falan çıkıyor o yüzden hafta hesabı iyidir 🤣
evlatkokusu0806 Acemi_anne61 doktor 24 te 6. Aya gireceksin demiş 25 artı 5 te 6 ay nasıl bitiyor ayyy 🤣🤣🤣
Sude-96 Canselyaren gün yazıyor ya bebeğim kısmında o günü 30 a bölün hep o zaman çıkıyor ay öyle en doğrusu ben öyle yapıyorum :)
FusunF evlatkokusu0806 canım doğru benimki Zaten ☺️183 gün kaç ay oluyor yanı doktorlara gerek yok bunum hesaplaması İÇİN 😂
Sude-96 evlatkokusu0806 kaç haftalıksın ki 😂 zaten aslında dediğin gibi hamilelik ay hesabıyla söylenmez haftalıktır yani ama bizim memlekette sürekli ay sorulduğu için mecbur yapıyoruz 😂
evlatkokusu0806 FusunF 152 günlük kaç ay oluyor bacı o zaman 😃 ben hep haftalık olarak söylüyorum doktora yanlış olur diye
Hanifebolat34 Ayy burası çok karisikmis okudukca kafam karıştı kendimden şüphe etmeye başladm kaç aylık die😂