momzilla Kızlar 24+4’üm, iki gündür kasıklarım sanki adet sancısı çekiyomuşum gibi ağrıyor, ne yapmalıyım, sizce neden? Canım çok acıyo, oturamıyorum, yatamıyorum, uyuyamıyorum ağrıdan 😢😢😢
Babymy momzilla bende 25. Haftadayım 2 gün önce full adet ağrısı çektim sandım adet oluyorum o derece 🤦🏼♀️ Ama öncesinde doktora gittiğim için problem görmemişti bidaha gitme gereği duymadım , bugün yok mesela adet sancım , enfeksiyonun olabilir mi? Enfeksiyon olduğunda da ağrı oluyor öyle
eeliff01k momzilla benim böbreklerimden kasığımda vuruyordu 24. Haftada hiç gecmemeisti bir iki gün ağrı. Sizin böbrekler ağrıyor mu
Minikbebelak momzilla ağrı girdiği zaman uzanın eğer uzandığınız da o ağrı geçiyorsa bebekten kaynaklı ağrı baskı yapıyor diye biliyorum😊
momzilla Kızlar benim ablam eczacı, ablama anlattım enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi ve bana dün bi toz verdi suya karıştırılıp içilen. Tek kullanımlık. Dün gece yatarken içtim. Bugün de bol su içtim üç gündür kesintisiz devam eden ağrım bugün azalarak bitti çok şükür. Muhtemelen enfeksiyona önden engel olmuş olduk, bir sonraki adımı acılı idrar zaten. Sevinçten ağlıycaktım nerdeyse ağrım geçtiğinden. Sizin de bilginiz olsun 🙏🏻🌺