Sblut23 Kızlar 31 haftalık oldum yatarken sıkıntı yok ayağı kalktığım zaman veya yürüdüğüm zaman hemen çişim geliyor yaaaa çıldırıcam artıkkkk benim gibi olan var mı ?
Busragonullu32 Sblut23 aaaaa bennn kendimi gördümm tek farkimiz bizim 36+4 haftalik olmamiz Lavobadan cikiyorum sanki hiç yapmamiş gibiyim😁
Lavantakokusu Sblut23 afedersiniz klozetten kalkıp tekrar oturduğumu biliyorum 😂😂normal mesaneye baskı yapıyor artık afacanlar
Sevda-06Macit Sblut23 34 haftalık hamileyim. Sürekli tuvaletteyim. Sıkıştırmam kendimi ama hergun illa biraz kaçırırım düşün okadar kötü durumum. 28. Haftadan bu yana alt iç çamaşırı %80 çoğaldı artık utanıyorum hergun düş alıyorum yemin ederim
KUBRA3468 Busragonullu32 Burdada kendimi gördüm 37+5 bn aynı azicik ayakta kaliyim direk tuvalette buluyorum kendimi
MelegimibekliyorumM Busragonullu32 günlerimiz aynı bende öyleyim 😅 dışarı çıkacaksam hele çıkıp çıkıp geri giriyorum 😅😅
Hilalbasak 28 haftaligim inan tuvaletler mesken yeri oldu..kalktigim icin tuvaletyen bir iki adim atayim hic yapmamis gibi hemen geliyor tekrardan
ayse12211 Ben 28 haftalık hamileyim 29 olacam. günde üç defadan fazla gitmiyorum. Galiba ben idrarımı tutuyorum şimdi de idrar yolları enfeksiyonuyla uğraşıyorum
cennetkokulum_ ayse12211 canım gün de 3 litreye kadar şu içmen lazım az su içiyorsan ondan da olabilir ve idrarını tutma geldiği an git lavaboya ben de enfeksiyon atlattım çok zor zaten enfeksiyonu atabilmek için bol bol su içmeniz gerekiyor ben 5 litre bile ictigimi bilirim
cennetkokulum_ Hilalbasak suyu bol bol için canım eğer sevmiyorsan ondan içmiyor olabilirsin bende hamile kalmadan önce 3 gün su içmesem aklıma gelmezdi ama şimdi bebeğimi düşünerek içiyorum 15 gün de 2 damacana su bitiyor evde
Ayselosman Kizlar bende size cekinerek bisy sormak istiorum ben 14, haftamdayim hala migde bulantisi kusma devam edio ilaclara ragmen birde afedersiniz kusarken cisimi kaciriorum hic tutamiorum cok utaniorum normalmii🙁
Cilekliruyam Ayselosman normal canım ben 37+1 hala kusma bulantı devam. Hatta öksürüp hapşırıncada çiş kaçıyor😂😂
Sevci Ayselosman alış bu duruma ve lütfen utanma gebeyiz içimizde bi canlı var ve organlarımızın bile yerleri değişiyor bi müddet sonra hapşırdığında veya öksürdüğünde bile idrarını kaçırdığını fark edeceksin bu utanılacak bişey değil çünkü tutamıyorsun bebek baskı yapıyor ☺️
cennetkokulum_ Ayselosman normal canım ben hamile kaldığımdan beri epi topu 3 defa kusmusumdur ilk başlarda ama kusarken bende kaçırırdım
-Ozge- Ayselosman Çok normal ilk 3 ay bulantılarla başım dertteydi su bile içemiyordum şimdi 36+6 oldum hâlâ arada devam ediyor kusmalarım ilk kez kusarken altıma kaçırdığımda oturup banyoda dakikalarca ağlamıştım utancımdan ama sonra alışıyorsun iç çamaşırı ve yedek kıyafet bulunduruyorsun banyoda 😂
Ayselosman Sevci cok saolun ya valla bugun kendimden utandim resmen sorun bende diye dusundum hep icim rahatladi suan iyiki varsiniz
llgln35 Sizin yine 30 lu haftalar hanımlar ben 18 den beri öyleyim şuan 23 olduk ama nası olduk tuvaletten çıkabildimmi bilmiyorum gece gündüz hiç farketmiyo zaten sağolsun kızım gece 3 kere muhakkak kaldırıyo tuvalete beni 😂😅 gündüz hiç demiyom 😅🤦🏼♀️
-Ozge- Sblut23 36+6 dan selam 😂 keşke benimde ayağa kalkınca gelse tam yatağa girince yada tam koltuğa oturunca geliyor kalkmak tam bir ızdırap oluyor heleki birde zar zor kalkıp gittiğinde tuvalet doluysa evyah eyvah tuvalettekini deli ediyorum kapıya vura vura 🤭