Maviss Emlyjams mavi kaplı benimkisi zaten boğazim yanıyor 20 haftamdan beri canım ama artık kullancam bu ilacı çok teşekkür ederim canısı 😚
Esmakiral Maviss ben kullandım faydasını gördüm ama her içişimde öğürdüm.tadı çok çirkin geldi bana bide ağızda değişik bi tat bırakıyor o çok rahatsız etti beni.ama severek kullananlarda var ☺️
Asliiiii Maviss aynen benim iki gün yandı kullandım ama simdi iyiyim cok şükür almıyorum gaviskon da diş macunu gibi bi surup iğrendim :(
Arveninannesi Gaviskonu yanıma almadan dışarı çıkmıyorum canım hayat kurtarıyor resmen 😂 bana çok iyi geliyor ☺️☺️
Maviss Ya içtim ben ama bu aralar kesmiyor beni iki tatlı kaşığı diyor acaba biraz cogaltsam mi ki geçmiyor sanki
DuyguOsma Benim migde yanmam cok erkenden baslamisti ilk baslarda gaviscon kullandim ama sonra fayda etmemeye basladi. 3 aydir da sabah ve cokk yedigim zaman aksamlari da ac karnina pantoprazol 20mg tablet iciyorum hic skintim yok cok sükür🤗 hamilelikte tek icilebilcek tablet o ve bütün gün koruyo migdeyi😌