Bebegim4 Kızlar kaşar peyniri yedim baya yedim 2 saat oldu ama bozukmuş tarihi geçmemiş ama ekşi tadı garip ç korkuyo bebeğim hareketli bi sıkıntı yok ama bi şey olur mu bebeğime yine de
Nisann26 Bebegim4 Hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle merak etme 😊 Ben valla bozulmak üzere olan meyve sebze herşeyi sırf o an canım çekti diye yediğim çok oldu. Tabi ki taze olması daha iyi ama birşey olmaz merak etme
Esrahan Bebegim4 merhaba ne kadar doğrudur bilmiyorum ama tahinin vucuddaki zehiri aldığını duymuştum varsa tahin ya da tahin helvası ye
Bebegim4 09gul 1 tabaktı galiba kuzum çayla yanında bi şeyler yedim farketmedim tek ağzıma attım sonra anladım
ozlemylmz1 Hareketliyse tahminimce bişi olmaz istersen bi tuzlu ayran iç yinede sen ufak çaplı zehirlenmelerde evde tuzlu ayran içirirlerdi
HaticeBerkayBalat3103 @Bebegim4 hareketleri iyiyse sorun olmaz canım bende tarihi geçmiş yogurt yedim bilmeden ama bişey olmadı çok şükür 🙏🙏
09gul Bebegim4 yani iki saat geçmiş ama içini rahatlatacaksa ayran iç istersen. Gönlünü ferah tut bişey olmaz.
ozlemylmz1 Hanımlar hazır burdasınız bişi sorucam bebeğin doğumu için son adet tarihimi göz önüne alınır yoksa ultrason üzerindeki haftasımı göz önünde bulundurulur
ozlemylmz1 Bebegim4 ama 3700 gr 51 cm olmuş normalde 40. Haftasında bu değerlerde olması gerekiyo çocuğun ultrasonda 39-40 gözüküyo son adet tarihime göre 37+2 normalde bebeğim 2 hafta önden gidiyodu zaten şimdi doğumu gelirmi acaba
Bebegim4 ozlemylmz1 benimde kilosu normal ama boyu 35 de 51 cm di doktor boyu önde gidiyo dedi sorduğumda doğumu etkiler mi diye hayır adet tarihi baz alınır dedi