Annesivebebegi mavi_kus İnşallah artmıştır canım aynı durumdayim yiyorum merak ediyorum bir hafta sonra tekrar gel demişti bakalim mavi_kus
guzyagmuru16 Annesivebebegi bence doktorunuz biraz abartmış. Benim de geçen hafta 34te kontrolüm vardı 2480 gr ve 47 cme gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi. Ki yukarıda yazanların ortalama aynı, her bebekte farklılıklar olması çok normal :) tabi biz yine de beslenmemize dikkat edelim ama panik yapmalık bir durum yok
Annesivebebegi guzyagmuru16 Aynen canım yorumları okuyunca biraz ortalama olduğunu anladım bende doktor abartmış sanki 😏 teşekkür ederim canım aynen sağlıklı beslemeye devam bebisleri💜🥰
Yenianneadayi2208 Annesivebebegi bende 34+2 de muayene oldum 2400 gramdı ve 49 cmdi.haftası ile uyumlu olduğunu söyledi doktorum
Yenianneadayi2208 Annesivebebegi bence de kesinlikle kafanıza takıp üzülmeyin..Her bebek farklıdır , kimisi uzun olur kimisi kilolu,, kimisi daha miyon.Sağlıklı olsun bebeklerimiz yeterli 😊 Siz hamileliğinizin tadını çıkarın , en güzel zamanlar 💐
rgk Annesivebebegi 45 cm 2300 azıcık geride gün olarak ama. her şeyi normal dedi doktor. hepimiz 4 5 kilo çocuk doğurmicaz neticede normal