YelizBurucu Karnımdan çıt çıt sesler geliyor ? Bu durumu yaşayan var mı ? Baştan ben yanlış duyuyorm diyordum ama int den araştırdığımda duyanlar var ?
birminikannesi YelizBurucu 35 haftaligim ben daha hic boyle bisey duymadim bende mi tuhaflik var acaba 🤣
YelizBurucu edakursun deletedmom11 şükürler olsun delirmemişim 😂. 33. Haftadayım ama 20 den itibaren duymaya başladım denilebilir 🙂 doktora gittiğimde unutuyorum hep sormayı bu hafta sorucam inşallah çok garip bişey 🙄
deletedmom11 10-15 haftaLar arasındaysanız normaL su içinde sürekLi kayan sağa soLa kendini suda kımıL kımıL iteLeyen bi baLığınız war çünki hayLiyLe kayarken sesLer çıkıyo sessizlikde daha çok duyarsınz çatır çutur tıkır tıkır
Busranagme YelizBurucu ☺😱😀 ben 31 HAFTALIK oldum ses hic dikkat etmedim yaa . Sessiz ortamda mı duyuluyor
YelizBurucu Busranagme evet canm sessiz ortamda anlayabilirsin. Çıt çıt yapıyor bilek çıtlaması gibi.
Secilylmaz Bende 36. Haftayim kizlar benimde bu aksam resmen hareket ettiginde su sesi geldi karnimdan kaç defa. Şok oldum ilk defa duyuyorum bunu😃 Var mi su sesi gelen başka?? 😃
YelizBurucu Secilylmaz çok ilginç yaa gerçi bu neki ağlama sesi bile duyan var ama bana göre imkansız 😊
BraBozlak Secilylmaz aynen canım bende de geliyor böyle sesler ben de bugün yazmıştım ama kimseden yorum alamadım yorumlarınızı görünce sevindim demekki herkezde oluyor muş farklı bir his ☺☺
YelizBurucu Secilylmaz evet yine forumda gördüm biri eşiyle kavga etmiş eşi biraz hırpalamış kızda ağlıyorken içerden de yani karnından da ağlama sesi gelmiş.şoka girdim böyle birşey olabilir mi demiş ? Bence imkansız tamamen pisikolojinin bozuk olması nedeniyledir diye düşünüyorum. Şuan yazan kişi bunu okuyorsa süper oldu 😂😂😂