Gizemaksum 34+4 Haftalık hamileyim bebeğim sürekli toplanıyor kasılıyor vajinamda da agrı ve baskı hissediyorum sürekli. Sizce normal mi ? Böyle olan var mı benim gibi?
Prensesnil Gizemaksum ben de 35 haftalığım bel ağrısı toplanma kasılma oluyor özellikle son bir hafta da akşamları toplanıyor daha çok bende de vajina da bebek hareket edince batma gibi ağrı oluyor doktora dedim yalancı sancı normal demişti nst yapmıştı bir şey çıkmamıştı
Annesininbitanesi1 Gizemaksum 34+3 oldum bende aşırı toplanması bel ve kaşık agrım var nefes alamıyorum bazen ağrıdan ya
Sinem933 Gizemaksum bende 33 haftalık hamileyim ikiz gebelik inanılmaz bel ağrım oluyor ve genelde hep akşamları sabaha kadar yatamıyorum bir tanesi göğüsümün altında hep ordan gitmiyor inanılmaz ağrı acı batma yapıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum napıcağımı bilmiyorum:(((((
mathildaa Gizemaksum bendede oluyor bebek toplanıyor sanıyordum 31. Haftada dr kontrolünde oldu, meğer kasilmaymis 🥲 magnezyum yazdi dr um rahatlattı baya
Gizemaksum Prensesnil bende nst cekildigimde sancı cıkmadı ama 2 haftadır böyleyim gece lavaboya bile giderken vajinami tutuyorum yürürken öyle bi baskı anlamadım
Gizemaksum Annesininbitanesi1 benimde genelde uyurken nefes darlığım oluyo ya yastıgımı cok az yükseltince birazda olsun rahatlıyorum
Gizemaksum Sinem933 Allah yardımcın olsun zor evet ayakta kalma çok arkana yastık koy öyle uzan Allahım tez vakitte sağlıkla zamanında almayı nasip etsin hepimize☺️
mathildaa mathildaa Gizemaksum Ha 34 haftadayim hala devam ediyor ama eskisi kadar sertlesmiyor yurursem veya tuvaletim geldiyse cok kasiliyor
Suleksck 34+5 im bikaç haftadır bende de durum aynı vajinam ve bacak arası kemiklerim ağrıyor. Sancı çıkmadı kontrolde ama beni çok zorluyor. Gece uykularım şimdiden gitti
erseerse Tam aynı gün 34+4… aynı şekilde bende de var günde 15 sefere kadar normalmiş. Alt tarafımdaki kemikler açılıyor sanki bıçak batırıyorlar baya güçlü bir acı