ipekgumen Şubatta doğum yapacak anneler ne tür alışveriş yaptınız kaç ay kıyafetler aldınız ben 0 3 ay 10lu hastane çıkışı zıbın tulum aldım başka neler aldınız kışlık 6.9 ay alsam yaz olucak fikirlerinizi bekliyorum 🥰
Semanurozgan ipekgumen 2 tane 5 li hastane çıkışı 1 tane 10 lu hastane çıkışı yelek zıbın patik o tarz aldım fazla almadım önümüz yaz diye birazda yazlık aldim
Zehrasya ipekgumen aralığın başına geliyor dogumum 1 hastane çıkışı aldim 3 tane 5li takım aldim 2 tulum 4 zıbın 1 yelek 2 battaniye çorap agizmendili tulum evdede var diğer çocuklarımdan
ipekgumen Semanurozgan bende çok almak istemiyorum canım hemen büyüyorlar tulumlar falan küçük geliyor
1114 ipekgumen ben de çok bir şey almadım daha hastane çıkışı bile almadım 🙈 erken diyorum kendi kendime 😅
Semanurozgan ipekgumen bende o yüzden fazla almadım büyüyünce alırım diye ama büyük kıyafet aldım hep 6-9 aylık 9-12 aylık gibi
aysegul0307 Bende şubatta dogum yapcam inşallah genelde büyük alıyorum 6-9 çünkü bebek kalıpları hem kucuk oluuor hemde hızlı büyüyorlar. Bide çok dar kıyafetler sevmiyorum bi tık büyük olursa hem uzun süreli giyiyorlar hemde daha rahat ediyorlar🥰
pelinnur Bende şubatın ilk haftası gibi doğum yapıcam inşallah 🥰 ama daha hiçç başlamadım alışverişe 🤦🏼♀️