Merveelisa Pakizeninmelegi normal ama düzenli olmaması normal artk kasılmalar olablir bel ağrısı olablir kasilma düzenli olursa doğum sancısıdir dikkat et duş alınca geçer geçmezse doğum sancısıdir gene
_ipekkkkk Pakizeninmelegi Bende hep oluyor 27+0 olduk bizde toplanıyor gevşiyor titriyor gibi değişik 🤷♀️ ama hergün değil ara ara benimde bu endişelendiriyor benide ama herkes normal diyor
Pakizeninmelegi _ipekkkkk bebek böyle tam orta da toplandı top gibi oldu korktum bi an ilk kez oldu 5 6 saniye sürdü
_ipekkkkk Pakizeninmelegi Aynen ortaya toplanıyor sonra ittiriyor gibi oluyor gevşiyor ben çok hissettim daha erken haftalarda hissettim Braxton hicks olarak adlandırılıyormuş yalancı sancı diyemi neymiş ama ben baya hissettim uyuyunca hissetmiyorum uyanıkken arada oluyor geçiyor doktora soracağım bende 🌸
Pakizeninmelegi _ipekkkkk inşallah yalancı sancidir cok sagolun Rabbim zamanında saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin tüm hamişlerin
_ipekkkkk Pakizeninmelegi Doktorunuza sorun yinede aklınızda kalmasın Amin İnşaÂllah canım sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸
Beyzdgn Bende 24. Haftadayim ve iki haftadır bendede çok sık oluyor. Doktor bir sorun görmedi magnezyum başlayıp takip edelim dedi ama insan tedirgin oluyor işte..
Pakizeninmelegi Beyzdgn evet malesef ilk gebelik bide sürekli tekim korktum buraya yazayım dedim inşallah sağlıcakla gelirler 🤲🌺🌺🌺