Seyma3131 32 haftadayım, sancıların başlamış dedi doktor 2 saatte bir ilaç alıyorum hergün nst ye gidiyorum. Böyle birşey başına gelen varmı güzel anneler?
Aysekadir Seyma3131 hiç korkma canım ilk gebeligimde benimde sancılarım başlamıştı erkenden bundada şuan öyle 37+4de doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı sadece dikkat et kendini çok yorma
Merveelisa Seyma3131 benm 34 de başladı 37 yiz şuan sıkıntı yapma inşallah zamanında gelir sağ saglim kavusursun
inva deno1 çok erken değil mi ? Covid vs geçirdinizmi genelikte ondan kaynaklanıyor olabilirmi ben şıuan covi geçiriyorum 28 haftalıgım bir tık korkuyorum erken doğmaktan
Seyma3131 Küveze girer doğarsa ve daha dönmemiş zaten deyince de endişelendim. İlaçlarımı aksatmıyorum
Annesininbitanesi1 Merveelisa sancıların başladığında nasıl oluyor acaba 34*2 yim benimde bebek sürekli sertleşiyor ve kaşık ve bel agrım var çok
Merveelisa Annesininbitanesi1 kasılma oluyor taş gibi karnım nefes aldırmıyor geçene kdar belime kasıklara da aynı anda ağrı giriyor
deno1 inva yok geçirmedim ay bide onu kaldiiramam vala benim rahim anomali var ve basindan beri kanamayla hastanede yatıyorum her ay mutlak hastanede yatıyorum hic ayağa kalkmayan lazım aslında ama insana bakacak kimse olmayınca mecbur ayaklanıyor