Nzl_atasoy1 Merhaba kızlar 35+3 haftalık hamileyim. Doktot bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu söyledi. Gelişimi 30.haftadan geliyo. 1700 gram. Kilo alması için ne yapmam lazım acaba. Böyle olan var mı aranızda
Dijvar Nzl_atasoy1 muz süt ceviz özellikle yumurta yiyin. Neden olduğunu da söyledi mi acaba doktorunuz
Nigarhacizade Nzl_atasoy1 Nzl_atasoy1 Merhaba, bizde de gelişim geriliği var. Bebeğim 2 hafta geriden geliyor. Ama bana 3hafta olursa bebeği sezeryanla alıcağız dedi doktor. Şuan 33+6yız. Peki sizde 5hafta geriden gelen ne? Göbek çevresimi ya beyin çevresimi? Ve 5hafta gerilik varsa neden sezaryana almıyor doktor?
Damlasu_23 Nzl_atasoy1 bir bardak süte muz bitane ceviz biraz biraz da badem bunu bulandırdı çekin için her gün kilo alır Rabbimin izniyle kendinizi strese sokmaya bebek de strese giriyorum öyle
Ozlem2206 Nzl_atasoy1 burda birini görmüştüm öyle 1 hafta boyunca hep et tüketmiş güzel beslenmiş 600 gram almış demişti aklınızda olsun sonuçta zararı değil yararı olur inşallah düzelir😊
Nzl_atasoy1 Dijvar Plesantayla alakalı dedi ama kan tahlillerimde kanım düşük çıktı 1 ay doğru beslenmedim ilaçlar verdi.
Fatma160615 Aynısı bende oldu 34 haftalık iken 2700 dü bugün 36 haftalığız 2700 nazar değdi oğluşuma. Doktor demişti bu 4 kg doğar ama maalesef kg almamış 2 hafta bu da beni çok üzdü
denizkaradeniz benimde oyle dun gittim 34+5te 1900 gram dedi karin çevresi kucuk haftasına gore farkli bu sıkıntı da gormedi ama kilo almiyo bilmiyirum ne yicegimi şaşırdım canim sıkıldı
Nilayengn Plesenta yaşlanması olabilir mi?bana doktor 32 haftada plesenta yaşlanmaya başlamış bebeğin beslenmesini etkileyebilir dedi. Kilo alımı durursa doğuma almam gerekir dedi.
Dijvar Nilayengn blogda da 32.hafta da başlayan plesenta kireçlenmesi yada yaşlanması riskli değil ancak kontrol edilmeli yazıyor 32 den önce olursa zararlı diyor .. sigara alkol kullanımında olabiliyormuş