Glyyyy bebeği duş aldıktan sonra ilk ıslaklığını daha iyi emeceği için muslin beze sarıp daha sonra havluya alınmasını öneren bir doktor videosu izlemiştim yeni nefes alan bir kumaşı olduğu için ne soğuğu nede ısıyo geçiriyoe diye suymuştum puset ürtüne vs atmak için kışın tekbaşına yetmez tabide. Aynı şekilde nefes alan bir kumaşı olduu için battaniye olarak kullanıyor diyelimki bebek yüzünü örttü yanlışlıkla bizde farketmedik hava geçirdiği için böyle bir korkuylada başa çıkabiliyoruz. Kundak rahat yapılır incelikte yakalık ve omuz örtüsü olarakta bence kullanılır tek ağız mendili olarak kullanılacağını sanmıyorum ne kadar %100 pamuk olsada sanki ağzını silmeye kalksak acıtır gibi geliyor buda benim düşüncem ☺️ Her alanda kullanılıyor gibi o yüzden denk geldikçe kalitesine bakarak almaya çalışıyorum trendyolda yataşın çok amaçlı muslin örtülerinden aldım şuan adet fiyatı 34 ben kuponla tanesini 22 ye getirmiştim tek katlı muslinler gibi değil daha kaliteli daha güzel onu önerebilirim ama tek katlıda en az 1 tane olsun bence😌