Kusciviltisi Şöyle deyim canım sana ben 2 gün sancı çektim ilk gün sabah uykudan adet ağrısı gibi kasıklarım daagri ile uyandım erken saatlerde gün boyu sürdü o düzensiz şekilde neyse gecesine belime vurdu ve uyutmadi asla yürümekte zorlandım oturmakta uyumakta herşeydr zorlandım 2.gun öğlen peceteye leke geldi dedim hazırla yavaştan kendini galiba gidiyosun😂 neyse devamlı vc deyim zaten habire istemsizce gidiyorum akşamüstü vc girdim kalkarken bı anda sıvı aktı istemsizce bu sefer tamam kesin gidiyorum dedim annemi aradım babam getirsin bı gidelim diye niye diyo garibim kadının haberi yok hiç biseyden demedim 😂 eşimin de iş çıkışı saatiydi zaten panik olmasın diye demedim onada hepsi aynı anda geldi ben yine bi dus aldım çantaları aldık gittik akşam 9 gibi hastanedeydik acilden girdik muayene edildim ve yüzde 75 doğum başlamış 6 cm açıklık yatış veriyoruz dediler ben şok napicam şimdi diye bakıyorum 😂 yukarı aldılar sancı odasına nst bağladılar rakiplerin özel olduğu için bı sürü kan aldılar 11 e kadar falan nst de durdum sonra doktor dus al bı dedi 15 dkka suyun altında hulohop çevirir gibi belimi ceviriyodum hafifçe sonra yeniden önlük falan giydim çıktım ayakta durayım dedim ama 2 dkka gecmeden sancılar çoğaldı ıkınma itme hissi geldi hemen annem hemşireyi çağırdı yatırdılar beni bı anda doğumhane ye döndü oda sancı bı yandan gelen alet doktor hemşireler bı yandan ben kasıldım kaldım ıkın sancı geldiğinde dedi doktorum devamlı açılmayı kontrol ederel ama ben ikinirken bile kasınyi içindeydim annem bağir kızım nasıl bagiriyolar bak diyo anne ne bağırması bağırınca mi cikcak bu çocuk diyorum 😂 ama sakindim herşeye rağmen 🤭 doktor hadi kız doğdu dogcak kuvvetli ıkın diyo yapıyorum ama yapmiyomusum gibiydi diger doktor hadi 12 olmadan son bebek senin olsun diyo doktora ne 12 si hocam doğusunda 12 yi gecince doğsun diyorum 😂😂 00.10da meleğim ciyakladi 😍 o anda herşey bitti zaten zaman durdu o içimden akıp giderken karnım boşaldığında onun sesi geldi ya Allah’ım ben bittim 😊 dikişler atılırken doktora hadi ne bitmedik dikiş ya çocuğum aç parmak emiyo emzircem dedim sanki hemen emecekmis gibi q çenem düşmüştü resmen dikişte 😂😂