Denizimmmmm Kızlar selam 32. Haftamdayım ve geceleri alırı terliyorum bir haftadır. Gece kalkıp üstümü değiştiriyorum bir kaç kere. Hasta olmaktan korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? ( normalde çok üşüyen biriyimdir)
bse71gkhn Denizimmmmm 36+4 bende asiri terliyorum gunduz gece yemelerden oncesi sonrasi bi anda sıcaklanma terleme basiyo anlamiyorm
cennetkokulum_ Denizimmmmm bende 32 haftalığım canım 2 gündür bende aynı şekilde sabah su gibi terlemiş olarak uyanıyorum
Denizimmmmm @bse71gkhn genel bir durum sanırım son aylarda. Üşüttüm dicemde o kadar dikkatliyim ki evden bile çıkmıyorum. Üşütsem bu kadar terlemem yani.
Lilyy Denizimmmmm bende öyleyim yaa terliyom suyum çıkıyor 😁 gece yastk falan soğuk soğuk oluyo bide 🥴 37ye grdm buarada
Busragonullu32 Denizimmmmm 36+4 bende çok terliyorum akşamlari özellikle ellerimin içine kadar ellerim terden parlıyor normal herhalde 🤭
Medid06 Denizimmmmm bende 38haftalığım aynı bende terliyorum boynumla göğüs arası dün artık boynuma komple havlu sarıp yattım hasta olmaktan korkuyorum
Annesivebebegi Denizimmmmm Aynen yanıma yedek tişört alıp yatıyorum hasta olmamak için hemen değişiyorum iki kez felan degistigim oluyo özellikle ensem terliyor ama ayaklarım üşüyo mecbur üstümü de örtmem gerekiyo değişik bı durum 😅