Esragkce Siyahizade 2minikmucize https://resimyukle.io/r/xBCGHmXVhw Bende bugün ikiz olduğunu öğrendim ama birisi daha ufak
2minikmucize Siyahizade rica ederim hayırlı olsun bebişiniz🥰 eğer haftanız erken ise çift yumurta ikizlerinde diğer kese sonradan görünebiliyor tek yumurta ikizleri de fotoğraftaki gibi oluyor 🤗
sosi5 2minikmucize kac haftaliksin kuzum öğrendiğim günkü heyecan aklıma geldi usgyi görünce su an besik sallıyorum iki yandan kollarım pert 😅🤪
2minikmucize Siyahizade bebeğin gelişimi için kan yapımını sağlayan bir kese yaklaşık 12-13. Haftalarda yok oluyor bu şekilde görünmesi normal,attığım fotoğrafa bakarsanız iki ayrı bebek ve iki ayrı yolk kesesi var
2minikmucize sosi5 20 haftalığız🐣🐣 heyecanla o aşamaya gelmeyi bekliyorum başıma gelecekleri bile bile 😂 (ablamın da iki ikizi var 😅) Sizinkilere de maşAllah kız mı erkek mi 🥰
sosi5 2minikmucize tek yumurta erkek kuzum benimde zor oluyor ne yalan soyliyim zorlu bi hamileliğin ardından zorlu geceler ama aşırı güzel
charlottececi Esragkce uygulama kac haftalik gosterirken gittiniz acaba? Merak ettim ☺️ Saglikla kucağınıza alirsiniz insallah🤲🏻☺️
2minikmucize Esragkce hayırlı olsun 🥰🥰keseler daha çok minik kalp atışlarını duyduysanız hiç moralinizi bozmayın.En doğru bilgileri doktorunuz verecektir 👍🏻
iremcannn1907 Siyahizade açıkçası bana da tek yumurta ikizi olabilir gbi geldi 😂 ben o kadar çok istedim ki çocukluk hayalimdi , kısmet olmadı 🙈 eğer istiyorsan rabbim sana versin inşallah, sağlıkla 🙏❤️☺️
Esragkce charlottececi uygulama değil zaten adetimden dolayı biliyorum 5 hafta 3 günlük büyük olan kese tam günüyle ama diger ondan daha ufak doktor büyük ihtimal aynı gün oluşmamışlar dedi
charlottececi Esragkce yaa masallah 🥰 insallah cok guzel bir hamilelik geçirirsiniz saglikla gelirler☺️ Ben de 5+3 te gidecegim bakalım salı günü 😁 Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagina almayi nasip etsin ☺️
Esragkce 2minikmucize büyük olanda sıkıntı yok gayet sağlıklı duruyor dedi ufak olan daha tam belli değil. İnşallah ikiside sağlıklı olur 🥰
2minikmucize sosi5 Allah bağışlasın,kolaylaştırsın inşAllah 🧿🧿Daha karnındayken bile muhteşem bi duygu onları hissetmek 🥰🥰