KadersizMelek Ya bu uygulamaya ne oldu böyle sürekli hata veriyor,hiç birşeye doğru düzgün ulaşılmıyor,reklamlar da çabası. Zaten sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Burda bilgi alış verişi yaparak rahatlıyorum ama son zamanlarda gerçekten çok sinirim bozuluyor.
Adalina09 KadersizMelek Yarin duzelteceklermis öyle diyorlar devamlı donuyor bir posta cevap veriyorum uzun uzun yazıyorum tam.cevapliycam uygulama atıyor her posta girdiğimde reklam iğrenç bir hal almaya başladı
Clementinee KadersizMelek canım doğumun ne zaman Riskli bi gebelik geçiriyordun sen öyle hatırlıyorum. Bolca dua edicem sana İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
KadersizMelek DeryaYlmz #p18573871 ya en azından girip yorum okuyordum tecrübesi olanlardan bilgi alıyordum, vallahi iyice bozuldu. Girmek zor girince de direk reklam,önemli bir şey yazıyorum yada okuyorum pat kapanıyor yada reklam açılıyor. Zaten sıkıntılıyım offf 😔
KadersizMelek Clementinee evet canım riskli gebeyim doğru hatırlıyorsun, 33/1oldum sancılar ağrılar mide bulantısı hala devam, sürekli kontrol oluyorum işte. Ankara’ya geldim şimdi burda takibe girdim lanet olsun yaşadığım yerde ameliyatı bile kabul etmediler
DeryaYlmz KadersizMelek bende giriyorum bazen uygulama donuyor, hata veriyor reklamlar da cabası.. geçmiş olsun önemli birşeyin yoktur inşallah canım
Adalina09 KadersizMelek İnsallah düzelir değilse silmek zorunda kalırım çünkü uygulamadan hiçbir şey anlamıyorum artık
SuperrMomm KadersizMelek Yemin ederim dün bende böyle bi konu yazacaktım. Reklamlardan nefret ettim kaldırsınlar ya bişe yazıcam zırt reklam giriyo yazacağımı da unutuyorum valla direkt sinirlerim tavana zıplıyor zaten hormonlar tavan
KadersizMelek SuperrMomm aynı kuzum aynı işte bende öyle herkes öyle, insan şurda iki yorum okuyor yada yapıyor da rahatlıyor kendi derdinden insanlarla onu da çok görüyorlar
Sellinn KadersizMelek aynen öyle silmeyi bile düşünüyorum kasilmalari bile kayit edemiyorum reklamdan donmaktan
Lulikli KadersizMelek gerçekten öyle yani bi kafa dağıtıcaz uygulamaya giriyorum donuyo. Cevap vericem atıyo. Silecem artık
KadersizMelek SuperrMomm evet canım normalde Yozgat’ta yaşıyorum ama orda hastaneler doktorlar kabul etmedi gelme buraya dediler, Ankara’ya geldim şimdi bende
Birgul KadersizMelek bizim içinde zor bi süreç sürekli yenilikler ve hata düzeltmeleri için çalışılıyor. Kolay gibi görünen ama kolay olmayan bi durum biraz anlayış ve sabır istiyoruz🙏🏻
KadersizMelek Birgul ama sayın editör bize de hak verin o kadar zor bir hamilelik ki her günü sıkıntılı geçti geçiyor,dua ediyordum burada kendime arkadaş derttaş buluyorum diye ama sorunlar çok arttı. Ben burada kaç arkadaştan destek aldım içimi rahatlattım herşeyden önemlisi dualarına katıldım, dualarıma kattım. Ulaşamayınca inanın üzülüyorum zaten zor zamanlardayım sizde anlayın😥