HaticeeC 25.haftadayız az çok bişeyler almaya başladık sizde durumlar ne? Bebiş kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkadınız?
iki_minik_annesi HaticeeC hiçbisey almadık abisinden kalan bir dünya kıyafet var yıkanıp utulenecek beşiği hazır bekliyor odasında Bi öncekinden hersek hazır olduğu için sadece kullanıma geçecek bez vs alınacak çanta hazirlancak
leylo29 HaticeeC Bnde kiyafetlerini aldim oglusumun cnm herseyi haxir sayilir 23 haftamiza giriyoz 2 gune nasip olursa bu ay sonu yikiycam utulemeye basliycam dolabini alcaz oyuzden
yasemiinorhn HaticeeC 27 haftalığız bizde ama henüz hiçbir şeyimiz yok desem yeri daha erken diye bir şey almadık 🤷🏻♀️ umarım çok geç olmadan almaya başlarız
Elif1608 HaticeeC 35+5 iz alışverişi tamam yıkama ütüleme çanta hazırlığı kaldı ama üşeniyorum yapmaya 😂😂
Busrabaksii Kubraaeliz Listeniz var mı acaba elinizde ? Varsa paylaşır mısınız bizimle? İlk gebeliğim daha önceden esyamız o yüzden 😊
Edmbk Bende 24. Haftada yım canım ben de başladım vallaha odasının eşyalarını aldım şimdi kıyafetlerine başladım yavaş yavaş fiyatlar çok artacak gibi
HaticeeC Edmbk Evet gün geçtikçe fiyatlar artıyor canım valla , kara cuma var bu ayın 25.de o zaman indirimden faydalanmayi düsünüyorum kalan şeyler için , eksikler hiç bitmiyor.
Edmbk HaticeeC babymal da çok indirim var canım kaçırma bkece2daha bugün bebek arabasını aldım Ay valla yoksa bu pahalılıkla elimiz boş kalırız
HaticeeC leylo29 Maşallah canımm bende bu ay sonu yıkamaya ütülemeye başlamayı düşünüyorum iyice karnım şişmeden kendi işimi halledeyim istiyorum ilerde daha zor olur gibime geliyor 🙂
HaticeeC Edmbk ay mutlaka bakıcam çok teşekkür ederim canım , doğru söylüyorsun valla herşey çok pahalı 🙂
HaticeeC Elif1608 sizin az kalmışş bende çok üşengecim alırız yaparız diye diye geçiştiriyorum istemsizce 😅🤭 Allah yardımcımız olsun bizim işimiz zor 🤭
Twinsss HaticeeC 25. Haftadayım bende ama benimkiler ikiz erken gelecekler tek bebeğe göre. Kıyafetler ve çoğu şey tamam, yıkadık bu hafta bir kısmı ütülendi kalanı da ütülenip çanta hazırlayacağım bakalım. Erken doğma ihtimaline karşı hazır olalım da.