momysss Gebze yüzyıl da detaylı ultrasona giren var mı arkadaşlar hangi doktora gittiniz kaç tl tuttu herhangi bir bilgisi olan yazabilir mi
dudininannesi momysss Benim doktorum koray bey. Ama o yapmıyor. Onun yan odasındaki doktor yapıyomuş. İster ona ister farklı bir hastaneye yaptırabilirsiniz dedi. Ama ben yaptırmadım. Doktorum bir sorun görmediği için mecbur değilsiniz dedi.
Asicik momysss Doktorum seher hanım o yapmıyo yapan doktora yönlendirdi 600 küsür üzerindeydi başka hiç bir test olmadım hamileliğim boyunca sadece ayrıntılı ultrasyon yaptırdım 32+3 deyim şuan
momysss dudininannesi canım bende ceyhun ateşe gidiyorum yaptırabilirsin istersen dedi yaptırayım diyorum da doktor adını öğrenmem lazım araştırmam için işte:/
MelikeMirza momysss Merhaba bende Ceyhun beyin hastasıyım okan üniversitesi hastanesine prof. Eray çalışkana yaptırdım yüzyılla fiyat aynıydı başarılı bir hekim ceyhun beyde tanıyor.
momysss MelikeMirza teşekkür ederim canım ama bu hastaneye alıştım ya buraya gideyim dedim siz kaç haftalıksınız detaylı ultrason kaç tl tuttu
prensesafra1_ momysss bende Eray çalışkana gittim 2 ay önce çok memnun kaldım 600 e yaptırdım ve kesinlikle gerekli. Parmaklarına kadar tüm organlarına bakılıyor ve bi sıkıntı çıkarsa anne karnında ilaç tedavisi uygulanabiliyor
momysss prensesafra1_ canım hangi hastanede dediğiniz doktor ve istediğim tarihe randevu alabiliyor muyum