Nurklc38 arelinannesiii Evet şu anda pahalı baya bende tesadüfen indirim görmüştüm o şekilde aldım bana çok ucuza geldi. 100 tlden aşagıya para ödedim 5 parçaya
Dbe24 Nurklc38 Yaaa bunlar ne kada minnakk böylee 😂 Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah çok güzeller 🙏🏻🌸
Nurklc38 Dbe24 Teşekkürler canım çok beğendim aşırı kaliteli valla sende sanırım bu astoront tulumdan almıştın😂 bayıldım küçük de değil büyük yani bedenine göre baya kullanır bunu
Dbe24 Nurklc38 Evet bende grisini almıştım çok yumuşacık benim giyesim geldi kalıbıda ne dar ne çok büyükk tam beden gibi geldi banada uzun süre giyilir kışı çıkartır rahatça 😂😂
Nurklc38 Reyhandemir38 İlk siparişte kargo ücreti vermiyoruz canım 2. Siparişde veriliyor yurt dışı olduğu için 90 tl krgo ücreti
Dbe24 Nurklc38 aynen dışarda bulamayız annemlere dadandığımda aynı şekilde indirimli olursa birde bordosunu almayı düşünüyorum onun rengide çok güzel duruyor 😂😂
Nurklc38 Dbe24 Saglkli_oyuncaklar_00 sayfası bu canım en son 200 tlydi alıcaksan mesaj atarsın sayfasına benim adımı söylersin indirim yapar :)