Nurklc38 Kızlar bıktınız biliyorum ama merak edenler vardı napalımm 😂🤦🏼♂️ Benimkiler de geldi sonunda kalitesine bayıldım çok güzel gerçekten bu kadar beklemiyordum. Aldığım en masrafsız karlı ürünler oldu gerçekten. Hepsi birbirinden güzel 5 parça 100 tl ödememişimdir 😂🤦🏼♂️
Esrakly Nurklc38 burda paylaşılanlara bakıyorum çok güzel ve çok uzun 5 parça 100 tl hiç birşey ama pat pata giriyorum pahalı herşey anlamadım
alparslanannesii1661 Ay hepsi cook cook güzel yaa sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah çoraplar cok guzel ama dimi😍
alparslanannesii1661 Nurklc38 pelus montun grisini alacaktım ben sen niye pembesini aldin ben pembe cok acik kaliyor diye almak istemedim 🤷♀️
elaweannesi Nurklc38 hepsi mi 4₺ di 4 çift war tane 1₺ di demek ben neden göremedim ya almadım o wakit
minikkusum-2021 Çok güzeller güle güle kullan canım 😘 ya bu pat pat nasıl bir uygulama sanki yabancı gibi sürekli önüme çıkıyor reklam olarak çok güzel şeyler var reklamlarda nerden geliyor bu ürünler normal bizim lc koton Trendyol gibi bir şey mi
alparslanannesii1661 Nurklc38 bende onu diyorum senin ki erkekti 😂 ay iyi yapmışsın valla bende arkadasima alcaktim beden kalmamis