Hsrt1 FatmaB58 benim bebegim ters. Poposuyla baski yapiyormus oylr demisti doktorum. Ayakta kalmamaya calisin. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
MerakliAnne61 FatmaB58 yok yasaklamadi ama eskisi gibi olmuyor zaman araligi iyice uzadi iliskilerin agarlasmayla beraber ve cok dikkatli olursa oluyor
mervegemen- FatmaB58 ben bi ameliyat oldum 2 ay önce o zamandir bıraktım. Doktor birsey demedi ama korkudan
FatmaB58 mervegemen- Bana da yasak değil dedi ama otomatikman ağrı sızı orda olunca insan korkuyor 😔🤲 geçmiş olsun kuzum sana da
Ozlem2904 FatmaB58 magnezyum eksikliginden sanirim birde hizli kg almaktan. Magnezyum almayi ne zmaan biraksam agrilar geri geliyo sonra iciyorum geciuo
FatmaB58 Ozlem2904 aaa bana da vermişti bacağıma kramp giriyor diye içtim bir kaç tane bıraktım bende içeyim ozaman çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun😍🤲
Mervebyr Bende 31deyım ayakta durunca öyle cıkıcakmış gibi bişey oluyo bide sanki hareketleri azaldı gibi sizdede aynımı
FatmaB58 Mervebyr ayakta fazla kalınca belime ve oraya daha çok ağrı oluyor ama hareketleri rutinleşti ve daha belirgin halde