Bsrbsrrr Geniz akıntısı yaşayanınız var mı? Grip veya hasta değilim ancak geniz akıntım olduğunu farkettim belkide bu sebepten dolayı da mide bulantılarım artmış olabilir siz yaşadınız mı? Nasıl bir çözüm buldunuz 🥺 help meeee 😢
Ilayda1 Bsrbsrrr acayip mide bulantısı yapıyor bende de var doktorum susam yağı önerdi. Henüz almadım ama alıp deniycem
Merve_boylu Bsrbsrrr benim de çok oluyor gün içinde sorun yok ama gece başımı yastığa koyduğum An burnum tıkanıyor genzim akıyor nefes alamıyorum 🤷🏻♀️
Bsrbsrrr Ilayda1 normalde de geniz akıntısında aynı sorunları yaşıyodum bugün daha çok farkettim susam yağı hiç duymadım nası kullanacakmışsınız?
Ilayda1 Bsrbsrrr ılık suya 3-4 damla damlatıp şırıngayla burnuna sıkıp temizleyecekmişsin ama dediğim gibi hiç denemedim o yüzden işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum
Bsrbsrrr Ilayda1 anladım zaten doktoruma danışmadan kullanmam tabiki insallah size faydalı gelir, kullanırsanız bizimle paylaşırsanız sevinirim🥳
Ilayda1 Bsrbsrrr Tabiki sorun her doktorun fikri ayrı. Herkes aynı şeyleri önermiyor ☺️ Kullanınca paylaşırım
Mft Üst solunum yolu enfeksiyonu oldum geniz akıntım da vardı. Bulantı yapıyor, var olan bulantıyı da arttırıyor. Hamilelik sebebiyle ilaç kullanamadım ama nane limon içiyordum iyi geliyor