Tugba3706 Volkitolki yaaa bende hiç olmadıydı başında bir anda çok aldım sonradan tuttum kendimi o sayede bu şekilde. Şimdi yine açıldı iştahım tabi
muallimehanimmom5 Volkitolki benimde 4. Haftadan başlayan bulantılar bir gün kesilmedi 36. Haftadayım hala devam 😵💫 korkuyorum ki Doğumdan sonra da devam ederse 🤨
Naneliayran gldn065807 maşallah nasıl başardınız ben çok kusmama rağmen bulantım olmasın diye çok yiyorum üç ayda 5 kilo aldım
Tugba3706 dakpinar- yok yok evet çok şükür 🥰 sonlara yaklaştık artık zaten. 2 kilo daha alırım muhtemelen doğurana kadar 🥰
Tugba3706 Volkitolki Allah yardımcın olsun balım zor ya. Bende düşük tansiyon var o geldiğinde mide bulantısı oluyordu ona bile tahammül etmesi zor.
seymaaa123 23 hafta 9 kilo 🙃 İnşallah 30. Haftaya kadar almadan bu kiloyu koruyabilirim çünkü çok hızlı gidiyorum 😞
Pptya seymaaa123 Bende 20 hafta 9 kilo 😑 şeker ölçümü yapılacak ondan dolayı da hızlı alınabiliyormus
Kkbbra seymaaa123 28 hafta 73 kg 61 ile hamile kaldım 😬 doktor ayda 1,5 kg almanız gerekiyor diyor çokta yediğim yok anlamadım niye tartıda çok çıktığımı
ftmnr_drgt Zehra9616 23+4 2 kg aldim bu zamana kadar bizim bebiş aliyor kg yi 30 cm 666 gram doktor masallah demisti haftasina gore ondeymis 🥰