Volkitolki Emsedem tam olarak neye anlam vermedin canım suan zaten bi susam tanesi kadar başı da poposu da oluşmadı suan embriyo
muges44 Emsedem başını poposunu ayırt edebilmen için çok erken haftan, henüz embriyo🙂haftanın ilerlemesi gerekir
Suzanne Canım bu zamanda bebek yüzük gibi oluyor gördüğün gibi 8. Haftada minyatür bebek gibi gözüküyor hatta 8-9 arası
muges44 Emsedem neden sorun olsun her şeyin iyi ilerliyorsa, sağlıklıysa. İlerleyen haftalarda tüm merakların dinecek biraz sabır
caganin_annesi Emsedem kamera yansımasıdır o kuzum bebekle alakası yok. Sorun olsa zaten mutlaka söyler doktor.
Emsedem muges44 ilk bebeğim düşük oldu 8.haftamda bundada aynısı olur diye korkuyorum biraz stres yapıyorum ugs görüntüsüne de akıl yurutemedin kalp atışı güzel dedi ama bilmedim işte
Emsedem caganin_annesi inşallah yolksac diyede okudum ama dedim ya ilk gebelik sayılır merak ettim 🤷♀️
muges44 Emsedem canım tedirgin olma bir şey olmaz Allahın izniyle. Vesveseye izin verme. Doktor olumsuz bir şey söylememiş kalp atışınıda duymuşsun bu görüntü normal çünkü henüz çok minik