Hlnmstf Mucizebebellerim_ xiaomi bu supurgeyi ilk cikaran olabilir ama tefal in de ilk modeli bu degil xiaomi kendi servisine ulasmak zor magazasinda bile. Tefal servisine de ulasmak o kadar zor degil parcalarina da. Bu konuda biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Karaca alex homend moydi ne onu ben de pek begenmedim roborock la tefal animal kiuaslanabilcek noktada. Cogu noktada tefal one geciyor Roborock s5 max xiaomi nin en iyi modeli tefal ondan daha ustun ozelliklere sahip bu ikisi arasinda tercih yapmanizi oneririm
Matematisyen Roborock s5 max , 8 aydır kullanıyorum, inanılmaz rahatlık, haritalaması, silme süpürme vs.. iyi ki almışım, hele şu gebelikte elim ayağım oldu
rengarenkduduv Mucizebebellerim_ Mayıs ayından beri kullanıyorum elim, ayağım resmen. Normal süpürgemi bu zamana kadar çok az açmışımdır. Hergün süpürttürdüğünüzde normalini açmaya pek gerek kalmıyor. Çok araştırarak Roidmi aldık ve çok çok memnunum. Dili Türkçe, kullanımı çok basit, eş zamanlı süpürme silme yapıyor. Ancak dilerseniz önce süpürüp sonra da sildirebiliyorsunuz. Haritalandırması, çekiş gücü çok güzel. Evimizde baya tüylü bir köpekle yaşıyoruz hergün haznesinden topladığıma ben bile şaşırıyorum. İki modeli var. Biri otomatik toz toplama hazinesine tozları biriktiriyor siz o hazmeyi birkaç günde bir döküyorsunuz. Ben onu tercih etmedim diğerini aldım ve her süpürmeden sonra toz haznesini kendim döküyorum.