Derin0712 Kizlar inanilmaz halsizim iki gundur kafam kalkmiyor zerre enerjim kalmadi surekli basimda agri hep yatma uyuma istegi neden boyle oluyor bulantida var sizlerde durum aynimi bebegim iyi hareketli
Asyaveannesi36 Derin0712 benim halsizliğim vs yok ama hiç midem bulanmamıştı ara ara midem ağzıma geliyor 31haftalığız bizde 😌
Toprak_hira59 Derin0712 32 haftalığım bendede bulanti migde yanmasi ve asırı halsizlik var hic bisey yapasım gelmiyor birde bel ve karın agrisi cok siddetli 😒 dr.umda soylemisti rahat donemlerin bitiyor artik diye sanirim agirlasiyoruz sikayetlerimiz bundan 😏
bebegimizibekliyoruz1 Derin0712 32+3 üm halsizlik var ve mide bulantısı iştahsızlık var bende de bel ağrısı zaten allah vergisi 😂 bi dışarı çıkıyorum ölü gibi eve geliyorum biraz yürüyorum belim ağrıyor karnım sertleşip bacaklarım kasılıyor aslında sadece 6 kilo aldım
Derin0712 Asyaveannesi36 bnmde yeni basladi persembe kontrol vardi dr nasilsin dedi iyiyim dedim ertesi gun yatak döşek
Derin0712 Toprak_hira59 aynen aynen bel agrisi dan yuruyemiyorm nts istedi dr bisey cikmadi bebegimde 20 haftalik dondu asagi bide surekli burnumda gribal bi his var grip atlattim ii hafta oluyor sinizuttenmidir nedir anlmadim gitti
Derin0712 bebegimizibekliyoruz1 bnde 8 kilo aldim 70 oldum bacak uyuşması falan var kanszliktanmi acaba neyin nesidir anlamadim