Maviiiiiiiiiii Kızlar ben ikili testte cinsiyet sormuştum erkek gibi dedi ama 16 haftalıkken belli olcak netleşir diyince dün hastanenin yolunu tuttum suan 18+4üm bebeğimin cinsiyeti öğrenemedim ya alışverişte yapıp duruyorum 🤭 sizin bildiğiniz bir taktik varmıdır çikolata yemek iyi demşlerdi onuda unuttum ultrasondan önce 😁 yesem belkide göstercekti😂
Defne2018 Maviiiiiiiiiii valla bendee de görmemişti dr 16 da gittim sınra 20 de gittim görmediler kıza benzettim dediler bide ilgili degildi 2 sn baktı ugraşmadı yani deyaylıda ögrendim dr pipiyi gösterdi öyle oldu
Mzeynep Bol su iç afedersin lavaboya sıkışmış halde gir ultrasona, çikolata ye, bir de ultrasona girmeden dinlenmiş ol senin hareketli olduğun zaman onun uyku zamanı oluyor çünkü.
Maviiiiiiiiiii Defne2018 işte ayrıntılıda görürsün belki diyorda onada devlete randevu bulamıyorum haftalardır özelede gitmek istemiyorum açıkcası ikili testi özelde yptırdım zaten sürekli bişey istiyorlar istekleri hiç bitmiyor😄
Defne2018 Maviiiiiiiiiii ikili testi özelde yaptırmaya gerek yok ki canım devlet yapıyodu detaylıya kadar özele gitmedim detaylı usg için özel var 400 tlye baktı
Maviiiiiiiiiii Defne2018 ben ozamanlar devlette yok sanıodm ikiliyi :/ meğerse oda varmış neyse sağlık olsun randevu alamazsam gitmicem detaylıya annelerimiz sanki detaylıyamı gitti bizi doğururken 😄
Defne2018 Maviiiiiiiiiii hmm evet onların zamanında hiç bişi yokmuş zaten ama bizim zamanımız da var yinede ikili üçlü testleri yaptırmaktan sa sadece detaylıya girmeyi tercih ederim canjm yinede senin fikrin tabi