-Gmz- Kızlar vücudumda kaşıntı vardı dün doktora gittim doktorda ultrasyon da baktığımda 32 + 4 bebeğin kilosu 1700 dedi karın yapısı bebeğin bir hafta geriden geliyor dediSizce normal mi bebeğin kilo alması için neler yapabilirim
Melikemreclk -Gmz- benim bebekte 35+5 karın çevresi iki hafta geriymis bu birbsirun değil bence ben çok yemek yiyen et sebze balık biriyim ama ne ettiysem en son 2400 du
CansuKB -Gmz- pekmez ye çok güzel kilo aldırıyor. Yiyemezsen sulandırıp iç. Ben gün içinde yiyorum da içiyordum da muzda yiyorum meyve tüketiyorum iki hafta da bir kontrollerimde bebişim düzenli kilo alıyor doktorum sürekli bebişine iyi bakmışsın maşallah diyor 🧿🤲🏻☺️
Dilekleklek -Gmz- bejim de oyleydi 35 haftada yakaladi haftasini.bazen olabikiyor son haftalarda yakaliyir dedi dr um
-Gmz- Sedefavc ilk gündem beri vitaminleri sureklı içiyorum aalında canım kefir süt vs meyve yıyorumda tek ywmedıgım şey ekmek
-Gmz- Meriiih karaciğerden gelebılır dedı canım enzımlere baktı temız çıktı ama bir karacgerler alakalı tahlıl istedi o bir hafta sonra çıkacakmış