Birmelekbiranne Detaylı yaptık ama o zaman çok küçüktü renkli fotoğraf almamıştım bir daha gideceğim fotoğrafı için kaçıncı hafta uygun olur sizce?
Beno Birmelekbiranne doktorum bana en güzel 23 haftada görünür organ gelişimi vucud gelişimi açısından falan ben 23ncu hafta yaptiricam
Nutelllaa Birmelekbiranne 27 28 de artık bebişin yanaklar dolmuş oluyor demişti . Bi doktor söylemişti kuzum .
iremcannn1907 Birmelekbiranne özele mi gidiyorsun canım? Bana 12. Haftadan beri her kontrolde renkli veriyor doktorum. Kontrollerim de 2 haftada bir
Birmelekbiranne Beno Ben 21+3 de yaptırmıştım detaylı. Küçüktü fotoğrafı da onun için alamadım sanırım
Birmelekbiranne Nurklc38 Sanırım ultrasyon aleti farkıda oluyor ya bizim baktığımız da pek net değildi o yüzden alamamıştım 21+3 dü
Birmelekbiranne iremcannn1907 Evet özele gidiyorum devlette zaten renkli yok ultrasyon aletleri biraz eski
iremcannn1907 Birmelekbiranne bizim şehir hastanesi bir kez veriyormuş diye duymuştum hiç gitmedim ama. Dediğim gbi benim doktorum her kontrolde veriyor
gbyalcin Birmelekbiranne olabilir 😊 ama benim de 8-10 fotoğrafın içinde en düzgün olanlar bunlar 😅 kıpır kıpır olduğu için çoğu bulanık böyle 😂 bunları da ölçümün ortasında uyudu kızçem o ara çekti, çok uğraştı ondan da olabilir
Ozlem2206 Birmelekbiranne doktorum bana en uygun haftanın 21 olduğunu söyledi detaylı için renklide veriliyor diye biliyorum ama