11mrv11 16+1 im ve bugün doktorumuz cinsiyet kız dedi kız denilip ilerleyen haftalarda erkek denmesi olabiliyormuş galiba böyle bir durum yaşayan var mı? 😇
Zehrasya 11mrv11 benim 2 kizim var 3cuye hamileyim öncelik sağlıklı olması tabi ama gonlumden geçen erkeksi 13. haftada %80 erkek dedi 16.haftada erkek dedi şuan 34 haftadayim erkek olucak hayirlisiyla
lunam 11mrv11 ben de merak ediyorum bunu 🤭 14+3te kız gibi görünüyor yine de beklemek lazım dedi, 18+3te yine kız dedi ama ben nolur nolmaz detaylıyı bekliyorum emin olmak için.
Semanurozgan 11mrv11 En çok korktuğum şey 17 haftada %80 kız denildi daha sonra her gitmemde sordum hala kız 27+4 haftalığim hala kız ama hala tereddüt ediyorum ya değişirse diye
Semanurozgan 11mrv11 Valla bende bu gidişle öyleyim her gittiğimde doktora soruyorum doktor bildiğin jalde niye soruyorsun cinsiyeti diyor
yigitege_annesi 11mrv11 @Deletedmom_7156 mesela 2 haftaya kadar erk. Biliyordu kıyaftelrtini bile aldi detaylı da kız oldugunu öğrendi😂
Askeryareni 11mrv11 bana iki defa kız dediler cuma gittim gene kız dediler annem içeri girdi ultrason da görmek için bebek bacaklarını açtı ben erkegim erkek dercesine 😂 biz şok olduk