Mujde0808 Kizlar bebegin dogum.kanalina girmesi ne demek . Kanala girince hemen dogum mu oluyor anlamadim
HavvaGuzey Mujde0808 hemen doğum olmuyor bide kanalda ilerlemesi var bunların hepsi doğum süresi işte benim ki 12 saat sürmüştü
Volkitolki Mujde0808 hemen doğum olmaz bekleyen bebeklerde oluyor oğlum 38.de girdi 39+4de doğdu Kızımda 37+2iken gittim geçen daha girmemişti Kanala girmedi de rahim ağzına indiği anlamına gelir doğum pozisyonu alıyor
marbling10 Mujde0808 24. Hftada kanala girmişti ama başka dopum belirtisi yoktu. 28 de tekrar ters dönmüştü. Doğum kanalına haftalar öncesinden de girebilir, doğuma 10 dk kala da girebilir
Shnern Mujde0808 benim bebeğimde kanalın hemen üstünde başı soltora sordum sancılar başlayınca kanala girer dedi. İlk oğlumda öyle oldu sancılar başladı girdi
Mujde0808 HavvaGuzey dogum pozisyonunda acilmam da var ama dogum.pozisyonuyla kanala girmesi farkli birsey mi
Volkitolki Mujde0808 yok canım farklı değil suan bebeğin doğum pozisyonu almış yani kanala girmiş ama kanala girmesi de aşama aşama gerçekleşiyor ne zaman iyice rahim çıkışına yerleşirse sancın ile bebek gelir
HavvaGuzey Mujde0808 farklı canım doğum poz başının aşağı da olması ama kanala girmesi kemiğin altına girip doğumu başlatması
Mujde0808 Volkitolki himm cunku 6 cm acilmam var ama rahim incelmemis gereken seviyeye gelmemis merak ettim kanal dedikleri o mu acaba diye