DefneRana Selam kızlar geçenlerde yeni komşumuz çağırdı evine gittik bize Tartolet Tart kek Vişneli turta Milföy tuzlu poğaçamsı Kurabiye Sarma Çerez Çikolata draje ikram etti. Bende giderken fırın sütlaç yapıp götürmüştüm. Şimdi bende çağırmak istiyorum ama ne yapym karar veremedm tarifleriyle beraber önerilerde bulunurmusunuz? Şöylede bi liste yaptım kendimce ama sizce? Çikolatalı kurabiye Kupta tatlı Cin kek Çörekotlu kurabiye Ekler Kestane Patlamış mısır
deletedmom87894 DefneRana poğaça gibi bişey eksik mayalı yapabilirsin☺️Makarna salatası yada patates salatasıda olur maşalllah komşunuz ne çok şey yapmış😂
FatihBatur DefneRana bence bi patatesli börek yap yanına bi güzel makarna salatası sonra bi tatlı yap mesela ağlayan kek güzel oluyor bide yaprak sarması bunlar yeter yanı
EsengulC DefneRana hamile misiniz şimdi tabi o yapmış olabilir ama kendinizi çok yormasanız daha iyi hamileylen yorgunluğun acısı akşam çıkıyor😊 yavaş yavaş uaparım dersen bemce çok tatlı var bi tuzluyla değiştirebilirsin birini
DefneRana deletedmom87894 dikkate alacam😌 ayy sormayın çok mahçup olduk masayı donatmış uğraşmış bi sürü 😳😅
DefneRana EsengulC evet 37 hafta hamileyim 3 yaşında da kızım var 😂😂 bi de poğaça eklicem galiba tatlıların yanına
EsengulC DefneRana oyyy maşallah kız ne enerji bu ya 37haftalık hamile bi de 3 yaş var amaniiin ben yerimden zor kalkıyorum daha yolun yarısındayım😂😂😂
BeBeU DefneRana Gül böreği tarzı bişey yapabilirsin ekstra ve bence salata da yapabilirsin balım tavuklu arpa şehriyeli salata harika oluyor hem gözü hem mideyi doyuruyor❤️
EsengulC DefneRana valla yine de bravo bacım sen bu motivasyonla on dk da doğurursun bak diyim ben sana bi avazda inşallah 😂
DefneRana EsengulC ayy amin inşallah ilki çok zor oldu bu bari kolay olsun 🥰 🤲 Allah herkessin yardımıcısı olsun