Prens1prenses2 Bu haftadayken bebeğinizin kilosu ne kadar dı benim 2.400 gr dedi doktor ve 35 haftalık dedi kaçıncı haftada doğum yaptınız peki lütfen yardımcı olurmusunuz
HavvaGuzey Prens1prenses2 32 haftada 2200 du iri bebek değil gelişimiyle uyumlu bebek dedi 35 haftada 2700 du. Bunu ne zaman doğurum bilmiyorum ama ilk oğlum bu kadar değildi kilosu onu 39+4 de doğurdum
Prens1prenses2 Sedefavc evet doktorda öyle dedi şeker yüklemesi yapmadım keşke yapsaydım ama suyu falan normal dedi
Prens1prenses2 Sedefavc 3500 doğsa amenna ikinci kızım 3850 doğdu ama hiç haftasından önde gitmiyordu o yüzden korktum bunsefer
-Eflatun- Sedefavc bende sseker falan yok tam 33+0 da gitttim 2410 Gr kilosu oysaki iki haftadır beslenemiyordum covittim ve iştah sifirdi buna rağmen bebek kilo almış bazen genetik oluyor
Prens1prenses2 HavvaGuzey anladım canm inşallah benimde öyle olur artık psikolojik olarak çöktüm resmen
Prens1prenses2 HavvaGuzey artık öyle diyoruz tek sorun kilosu değil ki başka sorunlar da var ama Allah şükür ki bebeğimle ilgili değil
HavvaGuzey Asdf1234 canım doktor normal dediyse normaldir beyninde kalbinde başka organında bir sorun olmasın sağlıklı olsunlar bosver 3 kilo doğsun herkes 5 kilo çocuk doğurmak istiyor kafanı rahat tut sağlıklı olsun o büyür ❣
Asdf1234 HavvaGuzey inşallah canım ben 2 cocugumü kaybettim bu yüzden yalnız onun sagligini dusunuyorum ama hala içimde büyük korku endişe var kafamdan atamiyorum