Bugün doğum yaptım kızlar hiç beklemiyordum gelin size hikayemi anlatayım. Dün sabah nişanım geldi yani tam olarak nişan gibi de değil koyu sarı bi akıntıydı. Sabahtan sancılarımda başlayınca yürüdüm dışarda 1 2 saat kadar. Akşama kadar düzensiz sancılarım vardı ve artık 10 dakikada bire düşünce doğumun yaklaştığını anladım. Hemen gittim duş aldım ve yürümeye devam ettim sonra uyumuşum sabaha karşı 5.30da suyumun gelmesiyle uyandım. Eşimi kaldırıp hastaneye gittik ilk muayenede aktıf su akımı ve 3cm açıklğım vardı. Saat 6da Nstye bağladılar yatışım yapıldı saat 10.30 gibi açılmam 7cm olmuştu bile en zoru bundan sonra başladı açılmam artık durmuştu ve suni sancıya döndüler artık ben bağırmaktan sesim kısılmış yalvarıyodum alın artık diye. Yaşadığım sancıyı asla unutamam yani doktorun yanlış yönlendirmesiyle ıkınmam gereken yerde nefes egzersizi yaptığım için açılmam durdu. Saat 11.45te falan doğumhaneye alındım başladım ıkınmaya çok zordu benim için çünkü suniyi kestikleri an sancım kesilmişti sancı gelmeden ıkındığım için kesiğim oldu ve maalesef dikişleri hissettim. 12.05te bebeğim doğdu. Evet çok çok zordu ama kucağıma aldığım an o duyguyu tarif edemem. İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklernizi 🌸