yigitege_annesi Bugun msifir likte cacık vardı saat 2 ydi şimdi akşam yemeğinde de hamsi var aralarında 5 saat var şimdi hamsi yersem zehrilenme söz konusu olur mu🤗
Zlyhky yigitege_annesi Balık tazeyse bişey olmaz cnm ayranla birlikte yiyen var da gittiğin yer niye dikkat etmeniz kuşkuya mahal vermiş ki
kizininannesi yigitege_annesi aslında balıkla yoğurt cacık yemek zehirlenmeye sebebiyet vermiyor . Aksine balık bayatsa yoğurt ayran onu kusturuyor sana zehirlenmeye engel oluyor. Ama tabiki 5 saat sonraya kalmamıştır cacık etkisi heralde
yigitege_annesi Zlyhky Ozlem2206 aybkaslan tşk edrm 💕 ben hamsiye dalayım😂 garibim çok baktı bana ye diye😂🤭
yigitege_annesi @Fasulyeninannesi1 cnm. Mrb bu benım ikinci hesabım önceki hesabım yiğitege_annesi ydi tanırsın belki beni ama şifrmi bilmiyorum kullanıcı adımı değiştmekmistiyroum eksisi gibi ywrıdmcı olurmusun
yigitege_annesi Fasulyeninannesi1 atmm profilin linkini bulup bana atman laızm dedi ne profili bu anlamadım
SuperrMomm yigitege_annesi Bir karadenizli olarak olaya el atıyorum:))) Rahat bi şekilde yiyebilirsiniz ben yoğurtla balık yiyorum :)) tabi balık taze olcak bizim eve canlı canlı gelir balık. Siz zaten saat olarakta geçmiş bişe olmaz :)