gamze1126 VesileOztrk 38+0 bugün. sancılı geciyor yakinda gelecek kızım büyük ihtimal. hatta bugün baya baya geliyor dedim ama azaldi biraz sancilar 😊
Saltukbugra-Annesi VesileOztrk 38 olduk bugün karnım çok gergin hafif bel ağrıları rahim kasılmaları var pazartesi günü kontrolümüz var bakalım 🤷🏼♀️
muges44 VesileOztrk 38+1, nadiren bel ağrım oluyor onun dışında bir belirtim yok benim yaa olsa keşke. Bebişin sertleşmeleri toplanmaları çok sık olmaya başladı ama😖
VesileOztrk gamze1126 Rabbim sağlıkla kavusmayi nasip etsin insallah su gibi gelir 😍 Benimde daha hiç bir sancim kasilmam yok çok sukur bakalim 38+0 bugün 🙋🏻♀️
VesileOztrk Saltukbugra-Annesi Benimde daha hiç birseyim yok çok sukur bakalim, pazartesi bizimde kontrolumuz var 😁🙈
VesileOztrk muges44 Bende de hiç bir belirti yok, bebis daha az kipirdiyor hatta sanki yeri iyice daraldi sanirim 😁 Bende 1 hafta daha beklemesini istiyorum kendi annem corona oldu, karantinadan çikmasini diliyoruz 🤣
Kizannesi92 VesileOztrk 37 bizim 38 e ramak kaldı ama ağrı sızı çok özellikle aşağı egildigimde makatima dahi vuran bir acı var bacaklarımi zorluyor
GNur0506 VesileOztrk ben 37+3 te sezeryan doğum istiyorum doktorum da onaylarsa tabi sizce erken bi zaman mi
Buseylul GNur0506 neden o kadar erken istiyorsunuz. Doktorlar durabildigi kadar dursun istiyolar ama benim suyum azaldigi icin mecburen 38+1 de olucam. Sizin imkaniniz varsa dursun bence
VesileOztrk GNur0506 Bence değil zaten sezeryanda sanirim 37 den itibaren bebekde saglikliysa alabiliyorlarmis 🙏🏼
Tugbaras GNur0506 Anne karnında bebeğin bir gece fazla kalmasi dogdunda ki bı haftaya tekabül ediyor o yüzden durabildigi kadar durması en iyisi
Emineyavuz_53 GNur0506 Benim fikrim 38+3 yapın .. hem çocuk kilo alıyor hem sariligindaha kolay atlatıyor .. normal doğum 40 hafta düşünün siz 2.5 hafta erken doğum istiyorsunuz. Benim bebeğim dursa 39 da dogurcam da hayırlısı
GNur0506 Buseylul hmm anladım tarih sebebiyle istemiştim her şeyi normal seyrederse diye eşim de erken dedi ama cevremde 37 de sezeryan doğum yapan çok olduğu için normal gibi geldi sormak istedim sizlere
muges44 VesileOztrk Evet gün geçtikce hareketlerde azalma var.40 41 uzamasında tek isteğim o 😂seninde geçerli sebebin varmış 1 hafta daha uzasın madem😂
VesileOztrk muges44 Evet 39 dan sonra bol yuruyus hareket temizlik olsun suni sanciyla falan gelmesin uzadikça biz zorlaniriz 😁😁