Hiç korkup endişelenmeyin internette yazanları okursanız çok moraliniz bozulur benim babamla abim uyuz oldular geçen ay okadar ağladım ve sinirim bozulduki evde kadın yok ve evin haftalık temizliğini yapan bitek ben vardım tamam dedim 2 erkek zaten dikkat etmiyolar bundan kurtulamayacağız çok şükür çok kolay çareside çok kolay. Ezcaneden wilkonson pomad alıyorsunuz 3 tüp 3 gün boyunca her gün sürüyorsunuz kıyafetler ve nevresimler 3 gün boyunca değiştirilmeyecek. Size tavsiyem o 3 gün çöpe atmayı göze alacağınız kıyafet ve nevresimler kullanın çünkü ilacın kokusuda lekeside asla çıkmıyor. Onların hepsini çöpe atın 4. Günün sabahı bi 10 gün her gün banyo yapın her gün nevresim değiştirin üstünüzü değiştirin ve onları ayrı bir çöp poşetinde hava almayacak derecede biriktirin ben tek kullanımlık havlu ve lifler aldım kullanıp çöpe attılar hemen hem ekstra eziyet olmadı çamaşır yıkamada. Banyo yaparken kükürtlü sabun ve sirke kullanın yatarkende çay ağacı yağına biraz kantoron yağı karıştırıp sürün ve yatın. Evi her gün gücünüz yettiğince süpürün ve silin mümkünse kumanda üstlerine kadar ben çamaşır suyunu baya abartmıştım temizlik esnasında. Kullandığınız kıyafetleri 90 derecede yıkarsanız ütü mütü yapmanıza gerek kalmaz doktorda öyle dedi çünkü yüksek derecelerde yıkayacaksanız direkt yıkayın ütülemenize gerek tok dedi kıyafetlerde 3 gün yaşıyolar çünkü. Ama eğer ben 90 da yıkamam derseniz çöp poşetinde kıyafetleri havasız şekilde 4 gün bekletmeniz gerekiyor. Vucuttan uyuzu bir şekilde atıyorsunuz ama kıyafete çarşafa bulaştımı ve iyi temizlenmedimi uyuz illeti çok uzun sürüyor. Tavsiyem halıları kesinlikle kaldırın sabit odalarda ve tek koltukta oturup vakit geçirin 10 gün boyunca. Ben koltuk silmekle uğraşmamak için koltuk minderlerini streçledim 😂 aklıma gelenler bunlar şifa olsun inşallah