Kusciviltisi Nurdanegehan bizimki ilk kız torun ya kimseden alabileceğim bisey Yoktu artık ikinci kız olursa ablasınınkini giyer 🥰
Nurdanegehan Kusciviltisi benimki de ilk erkek torun ablalarinin kiyafetlerini aldim icinden giydirirm diye 😁😁
mekutlu12 Kusciviltisi ya bi yanım bi an önce bunları giydirsem hemen diyo bi yanım da yok o kadar büyümesin daha küçüklüklerine de doyalım diyo yani daha doğmadan bunları düşünür oldum 😂
Kusciviltisi mekutlu12 ah bi doğursak geçecek bunlar galiba doğmadıkları icin hep ona ait bişeyler almak istiyoruz 😂
Kusciviltisi kubraakbas ayyy içim rahatladı içim benim gibi olan bir sürü kişi var😂😂 ama daha güzelleri çıkarsa da çok üzülürüm
defneninannesi91 Kusciviltisi aldık valla annem sağ olsun seneye hepsi phalı olacak diye diye abarttık iyice 😂
Kusciviltisi defneninannesi91 annen ben işte dvcbchjk altın yapıp kenara koysak pahalı da olsa aynı mantık olucak😂
Mavis06 Kusciviltisi 6 aylık oğlum şuan 12 18 ay giyiyor oğlum zayıf olmasına rağmen öyle çünkü kıyafetlerin kalıpları çok dar
Kusciviltisi Mavis06 ay maşallah galiba çok toplu cünkü ben genelde lc waikikiden alıyorum kalıpları aşırı bol duruyor yorumları da öyle farklı bi marka mı acaba
kubraakbas Kusciviltisi çok abartmadan beğendiklerimi ay ay aldım ben. Çünkü fiyatlar uçuyor illa ki alınacak bunlar 🤷🏼♀️
Adalina09 Kusciviltisi çocuğumun sadece 4 zibini 5 tane de takımı var 😂😂 zamanla alırım dedim alıp modasını geçirmeye hiç gerek yok
Kusciviltisi Adalina09 doğumu ne zaman bebişiiinnn seneye de bir mont alırım dedim 10 takım daha alırım beğendiklerimden öylece tamamlarım dedim😂
Adalina09 Kusciviltisi 8 haftam var 😂 bide bana gelen çok olacak hepsi şunu alırız bunu alırız diyorlar biraz da o yüzden abartmadim 😂