Cyl1 Bebek kıyafetlerini beyaz renkli ayırmaktansa renk mendili kullanmayı düşündüm yıkarken ama pekte emin olamadım kullanan oldu mu acaba?
BaharAkarakurt-2010 Cyl1 ben hepsini karışık attım herhangi bir sıkıntı olmadı renkler karışmadi yani
dudininannesi Cyl1 Ben ne olur ne olmaz diye beyazları ayrı renklileri ayrı yıkadım. Uğraşması çok zevkli 😂
Acemi_anne61 Cyl1 bende bilmiyorum 😂 galiba öyle boyalar kullanılmıyor muymuş daha doğal pamuklu oldugu icin bişeyler var ama dur bakalım yazarlar şimdi
Acemi_anne61 Nazli_ayar pekii Çamaşır filesi kullandınız mı hani coraplar eldivenler kaybolmasın diye 😄
Nazli_ayar Acemi_anne61 😁 hayır kullanmadim. Kaybolmadi da. İlk defa yikadim giysileri bir makine oldular battaniyeler falan. Bir sorun olmadı yani.
Sumeyyebeyzaa Cyl1 merhabalar ben karişik yıkadım malesefki bir tane mor renkli tulum bir cok kıyafetıne renk çıkarmıştı
aysegulagirturkmen Cyl1 arkadaş karışık atmıştı içlerinden biri renk vermişti beyazlar hep mavi olmuştu o yüzden beyazları ayrı atmakta fayda var . Ben öyle yaptım sıkıntı yaşamadım