Nisan4523 aksu5334 eşim geçiriyor şu anda. Çok az alabiliyrmuş tadı ve kokuyu. Yani yaklaşık %10 filan alabiliyorum diyor.
syagmurr aksu5334 kişiden kişiye değişir tamamen gidende var az alanda eşimle benim baya azalmıştı eşimin 10-12 günde geri geldi benim 4-5 günde
Vmerve aksu5334 bende günden güne tamamen bitmişti 6 7 gün sürdü yavaş yavaş almaya başlamıştım eşimde 10 gün kadar sürdü oda aynı şekil yavaş yavaş almaya başladı kişiden kişiye değişiyor
inva aksu5334 ben 9. Günümdeyim ilk günler hiç almıyordum şuan azda olsa alıyorum alabildikçe şükrediyorum meğer şükredecek ne çok sebebimiz varmış🤲🏻
inva aksu5334 ama eşim geçirdiğinde 1 ay boyunca alamamıştı 3-6 ay alamayanda var sonradan düzeliyormuş alamıyorsanız sıkmayın canınızı🙏🏻
aksu5334 Şuan burnum tıkalı halsizliğim var ama millet montla gezerken ben tişörtle gezdim salı günü üşüttümmü korona mıyım bilemedim başka bişeyim de yok. Bugün paikolojik mi bilmiyorum yada burnum tıkalı die mi tatları tam alamıyorum gibi de🤷♀️
inva aksu5334 bir limonu 2 ye bölün yarısını yakınınızda hasta olmayan birine verin diğer yarısını siz yiyin ekşimi suratınızı büzüyormu daha eminnolursunuz ben ilk limondan anladım korona oldugumu
aksu5334 inva çok az alıyorum ekşiliğini ama koku sıfır burun tıkalı komple ondan dolayı da tadını az alıyo olabilirim😒