Kvser Adetime 8 gün var az önce bel Ağrısı yaşarım ardından kan geldi . Erken adet mi oldum acaba ? Geçen ay da 1 hafta erkenden adet oldum 🥺adetim düzenlidir neden böyle oldu 🥺
ressamistanne Kvser adetim 6 gün gecikmişti sonra kan geldi pıhtı geldi çok yoğun değildi 2 gün sonra gebe olduğumu öğrendim
Mehtapca06 Gebelik istediğimiz süreçte onkadar strese giriyoruz ki ben 17 gün adet olduğum xamanlari biliyorum o yüzden tedbir amaçlı bir jinekolojik muayene ol derim
Kvser ressamistanne benimde 8 gün vardı kan geldi geçen ayda 6 gün erkenden geldi ilk kez böyle şeyler oluyor çok üzülüyorum ağlıyorum stres yapıyorum evet 🥺
Mehtapca06 Kvser benim bir buçuk sene olmadı doktora gittim doktor dedi ki sen git bir adet ol gel hamile kalican o motivasyonla aynı ay kaldım dilerim tez zamanda hamile kalırsın🌺
Kvser Mehtapca06 aminnnnn inşallah canımmm 🤲🏻 Bende tekrar doktora gidecem bakalım birde bu ay folikasiti başlayacam
Kvser Flyderndkk yani çok değil biraz geldi koyu ve açık renk karışık sabah bişey yoktu akşam üzeri oldu . Bel ağrım var
Mehtapca06 Kvser bende ilk folik asit ve tiroid ilacini kullanmaya başladım sonrasinda ikinciye hamileyim ☺️
Kvser Mehtapca06 yaaa ne güzellll 🥰rabbim güzel kaderler yazsın sağlıkla gelsin dünyaya ☘️İnşallah benimde bebeğim olur 🤲🏻