Sincan24 Transfer günü ne kadar tsh duser mi şuanda 5 . Tsh 4 olursa doktor transfer yapmam dedi adet için ilaç verdi 3 gün daha kullanicam 3 gün sonrada tahmini hasta okurum .adetin ikinci günü tsh baktır dedi acaba düşer mi o güne kadar bilen var mı ..
Didikom Sincan24 tsh yüksekliğim var uzun süredir ilaç kullanıyorum doktorun verdiği tiroid ve iyodnilacı ile yeni düzene girdi .ilaç kullanıyor musun kullanıyorsan mg ne kadar
Sincan24 Didikom kullanıyorum düzenli 75 mg normal de 3.22 hatta daha düşük çıkıyor bazen bu sefer 4 gün kullanamadim o yüzden 5 çıktı doktor 4 olursa transfer yapmam dedi sanırım transfer gününe kadar düşer daha 20 günüm var 1 haftadır tekrar kullanıyorum. Birde sağlık ocağında yaptırdım orda bakılan kanlar da değerde oynama olurmuş kanlar bekletildiği için . Pgt den dönen 2 kalite embriyom.var onların transferi olucak
Didikom Sincan24 bende 75 mg kullanıyorum sabah aç karnına yemekten yarım saat önce bu ayrıntı çok önemli yarım saat sonra kahvaltı yap ayrıca jodid 100 mg ilacını yazdır sağlık hekimine günde 2 defa kullanıyorum 2 sini birlikte kullanınca faydasını gördüm hiç düzene girmiyordu
Sincan24 DidemGuney Ya benm düzenli kullandığım halde 3 zaten doktorda bu seviyelerde istiyoruz diyo binkac gün kullanamadim çıktı sağlık ocağında yapılan testler akşamdan bekletiliyormus birde oynama olabilirmiş değerlerde 2 gündür söktürücü kullanıyorum 4 gündür de halimi alf devam ediyorum söktürücü yu beş gün kullanicam ortalama üç gün sonrada hasta olucam adetin ikinci günüde test yapicam düşer heralde ya 15 güne sağlıkçı kuzenim düşer demişti
Sincan24 DidemGuney umarım düşer ya ilacı aldıktan yarım saat sonra falan kahvaltı edemiyorum ben iştahım gelmiyor on bucukda alıyorum sabah ilacı bazen 12 yi buluyor kahvaltı yapmam