aaysecoo Reglim duzenli olur gecen ay 15 ekim’de regl oldum. Bu ay bat 12 kasım, 1 kasım’da yumurtlama 2 kasım’da çatlama gördüm. Bilmiyorum geç döllenme mi olur olursa. Ne zaman test yapmalıyım sizce kızlar
maviay246 aaysecoo canım benimde bat 12 si bendede 1,2 gündür akıntı arttı geçen ay da aynı reglime 1 hafta kala gormuştum kimyasal yaşadım bu ay da değerlendirdim bakalım nasip beraber bekleyim 🥰
aaysecoo aaysecoo bugün yumurtlamanın 6. Günü çatlamanın 5.günü. Aşırı karın kasık ağrım var ve bel ağrım var. İç çamaşırım afedersiniz sanki kokuyor. Sizce bi ihtimal olabilir mi
syagmurr Asyaltiparmak merhabar, benimde 1 kasımda yumurtlama 2sinde çatlama vardı. Doktorumla yumurtlama takibi yaptık. Doktorumun söylediği kadarıyla 28 ekim de 1 ve 2 kasımda birliktelik yaşayın ama 1inde en yüksek ihtimal olduğunu söyledi
maviay246 aaysecoo daha çok erken kuzum 1 hafta bile geçmemiş üstünden benimde zaten daha yeni görüyorum yumurtlamayı en iyisi adetin gecikince yapmak o yüzden acele etme yumurtlamadan bir 12,13 gün sonra yap 🥰
Sims4 Kızlar merhaba benim sat 16 ekimdi 29 ekim yumurtlama günümdü yani ovülasyon testinde çift çizgi koyuydu 30ekim ovülasyon testi negatife döndü. Birliktelik 26 -29-31 de oldu çatlama olayı nedir negatife döndüğünde çatlamış mı oluyor
MaBelle aaysecoo adetin 1. Gününden sayarsak 18. Günde yumurtlama görmüşsünüz. Normal şekilde 14. Gün yumurtlama olsaydı 23. Gün kan testinde çıkar. Sizinki biraz geç çıkabilir. Adet gecikmenizi beklemeniz en iyisi ☺️
MaBelle aaysecoo erken öğrenmek stres yaratıyor çok 🙈 ben 3 gün kala 10.52 değerle öğrendim. O 1 hafta ne çektim bi ben bilirim 😅 kimyasal mı acaba? Değer çok mu düşük? Kafamda milyon soru 😄 ne kadar geç o kadar iyi ✌🏻