gulnurkrms Evlatlarim2 ben 6 haftalıkken öğrendim gebeliğimi duyar duymaz bıraktım yüzüstü yatmayı psikolojik çocuğumu eziyormusum gibi geliyor 😅
prensannesi1903 Evlatlarim2 35 haftaligim hâlâ yuzustu yatiyorum cok hafif bir sola dogru donuyorum ama yuzustu yatiyorum diger turlu rahat edemiorum
Ozummm41 prensannesi1903 merhaba forumda içimi rahatlatacak bi şeyler ararken cevabınızı gördüm de ben de 34 haftalığım ve bazen yüz üstü uyanıyorum 😢 çok korkuyorum bebeğime bi zarar vermiş miyimdir diye ? Doktoruma da soramadım daha size doktorunuz ne demişti? Ya da bi sıkıntı oldu mu
prensannesi1903 Ozummm41 yani uyandiginizda karninizda agri olmadigi surece bide zaten tamamen yuzustu yatmadiginiz surece sıkıntı olmayacaktır. Ben dogurana kadar yuzustu yattim sukur bi sıkintı olmadı belkide benim karnim cok kucuktu ondan ağrıfelqn olmadi. Siz yinede doktorunuza danisin
Kubturan Evlatlarim2 canım karnın sana müsade etmiyor bebek ben burdayım diyor otomatik yatamamaya başlıyorsun 🥰
Ozummm41 Bende öyle olmadı valla uykuda nasıl yattığımı hiç bilmiyorum , uyanıkken sıkıntı yok da uykuda yüzüstü sırtüstü her şekilde yatıyorum heralde çünkü uykum çok ağır 😣
Ozummm41 prensannesi1903 merhaba geçen sorduğumda uyandığınızda karnınızda ağrı olmadığı sürece sıkıntı olmaz demiştiniz . Bugün yine neredeyse yüzüstü yatar şekilde uyandım ve karnımda 5 dakika kadar bi ağrı oldu. Bu bebeği etkilemiş midir demek oluyo? Kafayı yiycem artık nefret ettim uyumaktan ama uyku bi bastırınca kendimi kaybedip yatıyorum 🤦🏻♀️
prensannesi1903 Ozummm41 kusura bakmayin gec gordum. Eger bilincsiz bi sekilde oyle yatiyorsaniz hamile yastigi alip deneyin isterseniz🤗
Tugceonur Evlatlarim2 2 tremester döneminde yüz üstü yatmayı bırakmak gerekiyor kan dolaşımını azalttıgı için
Rumeysa25 Yatabildigin kadar yat sonra son aylara doğru yatamiyorsun istesen de zaten canım bebeğe bir şey olmaz