BMelek AlpAslanbabysmom gebelik sekeriniz var ise seker tuketiminde bebek oksijensiz kaldigi icin olumle sonuclanabiliyor. O yuzden ben yaptirmayi dusunuyorum bence gerekli ama tercih meselesi
hilal-zengin AlpAslanbabysmom ben yaptırdım,yaptırılması gerekiyor bencede. İnsanların abarttıkları kadar yok normal elmalı maden suyu gibi
Asyaveannesi36 AlpAslanbabysmom doktorunuz yaptırın dediyse bence yaptırın Çünkü bir zararı yokki 3 tane baklavaya eş değer o içtiğimiz içecek ben yediğime dikkat ettim halde çıktı doktor aile şeker olup olmadığını sordu mesela annemde var
Happy_001 AlpAslanbabysmom neyin den korkuyorsunuz kı sekerı hıc araştırma yaptınız mı nasıl kotu sonuc ları war bırakın su insanların dinlemeyi doktor gerekli goruyorsa yaptır sonra pısman olursun
AlpAslanbabysmom Pretty_mommy _irem01 ataberksmom Happy_001 Asyaveannesi36 hilal-zengin BMelek peki nerde yaptırdınız devlet hastanesinde mi özelde mi
ataberksmom AlpAslanbabysmom bu testi buradan etkilenip gerek yok diye yaptirmasaniz, gebelik şekeriniz çıksa sizin bundan haberiniz olmasa (ki kötü sonuçlara yol açtığını herkes biliyor) test yaptirmadiginiza pişman olurmusunuz olmazmısiniz? Bunu düşünün ona göre gerek varmi anlasilir💐
Pretty_mommy Ben yaptırdım bir zararı olmadı tek pişmanlığım 100 mg yükleme yapıldı bana. Şekerim çıkmadı sonrasında doktor değiştirdim zaten o da söyledi neden 100 mg yaptırmış gerek yoktu diye.
GriMavi Benim ablam ikiz gebeydi doktor yaptırmalısın dedi ablam yaptırmadı hiç bi sorun sıkıntı da olmadı 2 tane erkek şükür dogdu 3 yasındalar🙂
Eusluu AlpAslanbabysmom ben önerdikleri hiçbir testi yaptırmadım 🤣 yani şüphelendiğim veya doktorunda mutlaka şüphelendiği bişe olsa yaptırırdım ama ben detaylı ultrasondan başka hiçbişe yaptırmadım
ebruzb AlpAslanbabysmom ben yaptırdım bence kesinlikle yaptırılması gerekiyor ve abartıldığı kadar da bir durum söz konusu değil. Benim bebeğim geçenler de önden gidiyordu doktorum şekerden şüphelendi hemen test sonucuma tekrar baktı çok şükür şeker yok çok önemli bir konu bana göre
EgeninAnnesiiiiiii AlpAslanbabysmom cuma günü yaptırdım cok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Doktorunuz yaptırın dediyse yaptirmalisiniz bence