Merveelisa Ufuk gripsindir canım bende öyle oldum zaten gripte burun tıkalı koku alamiyosun tad kaybı da oluyor yirmi güne geçti benm
momsturk Ufuk 30 yaşıma geldim ilk defa koku kaybı yaşadım 1 haftadır hastaydım o yüzden test verdim pozitif çıktım.
Zeynepbaran Merveelisa 36 yaşındayım ama grip olduğumda koku duyumu gittiğini hiç hatırlamıyorum bende on gün önce soguk algınlıgı belirtisi eklem agrısı koku kaybı oldu test yapmadım ama koku gidince covid oldugumu düşündüm bugun 10. Günüm koku yavaş yavaş gelmeye başladı siz test yaptınız mı
35SD28 Ufuk birkaç gün sonra tekrar yaptırın derim. Karantinanım 5. Gündeyken eşimde tat ve koku kaybı yaşadı testi pozitif çıktı. İllaki benden geçti de sizin durum griple alakalı olabilir mi tartışılır. İnşallah pozitif çıkmaz da tedbir almak lazım
Zeynepbaran Ufuk ikinci testi verirseniz sonucunu paylaşırmısınız burdan çok merak ediyorum bnde grip gibi oldum koku gitti koku gidince zaten kesın covidim diye düşündüm kapı dışarı cıkmıyorum 10 gündür🤣
Ufuk Beyzaa26 ben şuan zaten Çarşamba gununden beri hastanede kalıyorum ama covid için değil idarar da protein kaçağı için öyle birşey olsa doktorlar anlar yaparlar
Elif05_ Ufuk grip olunca da tat koku kaybı oluyor zaten test yanıltmaz diye düşünüyorum ama yinede dikkat edin geçmiş olsun
Sblatc Ufuk pcr testleri her zaman doğru sonuç vermiyo. Korona olup ilk pcr testi negatif çıkıp sonra pozitif çıkan bir sürü insan var