Kaderx Civcivimm35 cnm bnada olmusdu belimden kasigima bir sancı kısa sürdü 39+3 daha olmadı. O sancı bnce demi
Civcivimm35 Kaderx Doğum sancısı olunca duramazsın yerinde kıvrandırıyo insanı ayy Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Alp52 @esra572 olabilir canım hamileligin baya ilerlemiş zaten karnın büyüdüğü içinde sırt ağrısı olabilir benim öyle oluyodu belki uyurken üstünü falan acmissindir sırtınıda üşütmüş olabilirsin atletsiz durma havluyu ısıtıp sırtına koyabilirsin oda rahatlatır parol içebilirsin inşallah hemen düzelirsin
esra572 momsturk para verince dahami korunaklı oluyormus covidden dahami kolay kurtuluyormus doktorlar şuna bak ya ne kadar saçma
momsturk esra572 başımıza geldikçe daha neler duycaz çok merak ediyorum zaten. standart bi prosedür yok herkese farklı muamele
asli_gulkaya Bazen yanıltıyor o sancılar ben 34 haftadan beri sancı cekiyordum doktor erken gelcek 37 gözüyle bak dedi 2 gün sonra 40 hafta bitecek hala geldiği yok kaşık agrıları geçti sırt ağrısı bel agrısı var hala çözemedim sağ gösterirken sol vurdu 😅
Meral96 esra572 dogum sancisi oyle siddetliki emin ol buray giripte onu sormak aklina gelmez😂 cok sert oluyor hem bel karin kasik her yer